Skleněná podlaha i vinný sklípek. Herečka Kaley Cuoco si pořídila luxusní dům snů

29. září 2023·Celebrity·Redakce

Dům Kaley Cuoco (Zdroj: Profimedia)

Představitelka Penny z Teorie velkého třesku Kaley Cuoco se v březnu stala maminkou, což byl důvod, proč se rozhodla vyměnit svůj starý dům za nový. A teda nutno říct, že její nová vila je opravdu nádherná. Trochu její dceři závidíme.

V březnu se Kaley Cuoco stala maminkou dcery Matildy, což jí donutilo pro koupi nového sídla. Za dům ve Westlake Village zaplatila herečka 6,4 milionů dolarů a na 650 metrech čtverečních obytné plochy najdete pět ložnic a šest koupelen. Nechybí ani vinný sklípek, kino, soukromá herna nebo terasa. A samozřejmě i několik garáží pro auta.

Mezi zajímavosti patří i vodní bar a prosklená podlaha, přes kterou je vidět do vinného sklípku. Interiér doma je velmi světlý a dominantou jsou velká okna, ze kterých je vidět do okolní krajiny. Dům působí velmi světle a otevřeně.

V domě je také velká kuchyň s jídelním koutem, ale pokud dorazí více návštěvníků je zde k dispozice i velká jídelna. Součástí obývacího pokoje je i bar. Luxusní jsou samozřejmě i koupelny, které jsou laděné do bílé a zlaté barvy. Dům je opravdu nádherný, včetně vybavení a tak je jasné, že se bude líbit herečce i její rodině.

Podívejte se do galerie, jak dům vypadá

Celebrity - další články

Doporučujeme