Vysněný dům Veroniky Arichtevy je už hotový? Je tam ještě strašně moc práce

29. května 2023·Celebrity·Redakce

Veronika Arichteva, Biser Arichtev (Foto: Zdroj: Instagram Veroniky, Profimedia)

Už celkem dlouho sledujeme slasti a strasti Veroniky Arichtevy ohledně jejího vysněného domu. Když zveřejnila na svém instagramu první vlaštovky, hodně lidí zatoužilo po tom, najít taky takovou krásnou a starou vilu s atmosférou a předělat si ji podle svých představ. Vzhledem ke covidové situaci se ale ukázalo, že rekonstrukce určitě nebude procházka růžovou a levnou zahradou. Nicméně se nyní na instagramu pochlubila, jak se jejich krásné hnízdo rýsuje.

Já snad ani nedospím těch pár let, jak se sem těším,” okomentovala herečka Veronika Arichteva na začátku října 2021 první fotky právě koupené nemovitosti, kterou si pořídili s manželem, režisérem Biserem Arichtevem. Už tehdy ale bylo jasné, že rekonstrukce bude vyžadovat spoustu času a peněz. Nejen v důsledku covidu však přišlo víc překážet, než by se mohlo na začátku zdát.

Na konci května 2022 si na sociálních sítích postěžovala, jak nejde nic podle představ, a to především po finanční stránce. “To jsme si zas vymysleli hovadinu! V téhle době rekonstruovat 150 let starou vilu. To bylo samý… tohle bude stát tolik a tohle tolik. To dáme ne?! Dáme. A ono to všechno stojí 2x tolik! To dáme ne?! No nevím, napsala k obrázku vily během rekonstrukce. Přísahala ovšem, že to dotáhnou, i kdyby už nikdy neměla jít do Zary.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

No ale dnes už vytrvalost nese pomalu, ale jistě ovoce. Veronika ukázala fotku před a po a zvenku to už vypadá jako hotový a krásný dům. Je už mnohem snazší představit si ji, jak s kafem ráno stojí na prvním schodu a kouká, jak ji Luka ničí rododendrony. A i sama paní domu už vše vidí mnohem optimističtěji. Je to nádherný, je to fakt sen. Když tam člověk přišel poprvé a viděl to, tak to na mě nějak dejchlo… a já to tak mám pořád. Kromě toho prachu, co tam na mě dejchá, tak doufám, že se nám to podařilo nezničit,” popisuje na instagramu. Právě atmosféra domu se jí už na začátku velice líbila a přísahala si, že se ji budou snažit zachovat.

Přestože to vypadá, že už můžou bydlet, realita je samozřejmě jiná. Je tam ještě velká spousta práce. Kam se člověk podívá, tak vidí ještě spoustu práce, rozhodování a samozřejmě peněz,” říká, ale zároveň fanoušky uklidňuje, že jim vnitřek brzy ukáže. Myslím, že nejen rodinka, ale i my se máme na co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme