Soukromí si chrání, ale teď udělala výjimku. Erika Stárková se pochlubila dcerou

16. května 2023·Celebrity·Redakce

Erika Stárková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Erika Stárková si své soukromí hlídá jako oko v hlavě. To dokazuje i fakt, že za rok a půl, co má dceru Almu, ji ani jednou neukázala. Malou výjimku udělala až teď na Den matek, kdy se s dcerkou pochlubila na instagramu.

Dceru Almu má hvězda seriálu Most! s peruánským indiánem Césarem Chunkem a rodičovské povinnosti se zdá, že si užívají. Herečka, ale také skvělá zpěvačka, což ostatně ukázala i v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, si dala pauzu od práce a naplno se věnuje roli maminky.

A rozhodně není jako některé slavné celebrity, které by své ratolesti prodávali na internetu. Erika dceru neukazuje, chrání její soukromí. Nikoho to asi úplně nepřekvapí, Erika totiž tajila i samotné těhotenství a následně porod. Mám pocit, že děti si dopředu vybírají rodiče, vědí přesně, koho potřebují. Alma si vybrala, že bude napůl indiánka a napůl Moravanka,“  myslí si herečka.

Erika Stárková.

Ta od začátku toužila po domácím porodu, což se jí také splnilo. „Měla jsem báječnou dulu Petru Davidovou, která se mnou byla doma. Všechno proběhlo díkybohu přirozeně a Alma byla za pár hodin na světě,” svěřila se před časem herečka, která svůj malý poklad maličko odtajnila na instagramu. Na Den matek totiž zveřejnila kousek obličeje své princezny.

Celebrity - další články

Doporučujeme