Stane se budoucí hvězdou Netflixu? Mladá žena je neskutečně podobná Kate Middleton, zkusí štěstí v Koruně

7. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Je to ona nebo ne? Takové otázky si kladou lidé, když vidí Australanku Brittany Dixon. Ta je totiž věrnou kopií vévodkyně Kate Middleton. A nyní by se možná mohla objevit i v nově chystaném projektu na Netflixu. Informaci uvedl Daily Mail.

Účet na TikToku si Australanka Brittany Dixon založila hlavně kvůli tomu, aby mohla prezentovat své umělecké dovednosti. Brzy si ale lidé všimli toho, že je neskutečně podobná vévodkyni Kate Middleton. A na tom si možná mladá žena postaví kariéru.

Nedávno totiž společnost Netflix uveřejnila, že pro seriál Koruna hledá ženu, která by mohla vévodkyni hrát v době jejích studentských let, z dob kdy studovala na univerzitě. Řada lidí je přesvědčena, že je to právě Brittany, která by Kate měla hrát. Proto se nyní nechala slyšet, že se o roli v šesté řadě seriálu začala ucházet. Seriál se zaměřuje na osobní i politické události ze života královny Alžběty II.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton#netflix#thecrown#youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp♬ Thousand Miles – The Kid LAROI

Vytvořila krátké video, na kterém porovnává svoje fotografie s těmi, na které je právě Kate, čímž vytvořila internetovou senzaci. Sama pak přiznala, že nečekala jaké šílenství tím způsobí a svěřila se, že její velkou vášní je malování. Uvidíme, zda se Brittany stane novou hvězdou Netflixu. Tvůrci seriálu zatím představitele vybírají velmi dobře a věrohodně.

Celebrity - další články

Doporučujeme