Stropnický už Žilkovou nemiluje. Oznámil jí to po emailu, s jejich manželstvím je konec

14. března 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Martin Stropnický Veronika Žilková (Foto: Profimedia)

Herečka Veronika Žilkové a politik Martin Stropnický se rozcházejí. Pro oba to bude již třetí rozvod. Toto rozhodnutí přišlo celkem brzy po jejich společné dovolené v Dubaji, kam je současný velvyslanec ČR v Izraeli pozval i s jejich dcerou Kordulou. S informací přišel deník Blesk, kterému se herečka svěřila s drsným rozhodnutím manžela.

Ještě nedávno si užívali rodinnou idylku na dovolené v Dubaji. Chvíli na to přišel herečce Veronice Žilkové znepokojivý email. Její manžel Martin stropnický, který v současnosti působí jako velvyslanec ČR v Izraeli, jí oznámil, že už ji nemiluje. Jejich manželství končí po osmnácti letech.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka)

Spolu toho za ty roky zažili víc než dost a vše překonali. Jejich společný syn Melichar zemřel po 198 dnech života. Společně zvládli Stropnického přechod z hereckého světa do toho politického. Jeden z anarchistů zaútočil na jejich dům zápalnou lahví, a tak musela rodina žít pod dohledem ochranné služby. Když byl bývalý herec a režisér jmenován v roce 2018 do funkce českého velvyslance v Izraeli, jeho manželka se vzdala života herečky a přestěhovala se s ním do zahraničí.

Ovšem na naléhání těžce nemocné maminky se musela vrátit a jejich manželství tak čekala další zkouška v podobě vztahu na dálku. Ten jim podle všeho vyhovoval až do chvíle, kdy se Martin Stropnický rozhodl, že chce jejich manželství ukončit. “Napsal mi, že už mě nemiluje, a že se mi omlouvá,” svěřila se Žilková Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme