Syn Leony Machálkové oslavil 20 let. Maminka mu napsala krásné vyznání

13. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Leona Machálková, syn Artur. (Foto zdroj: Instagram Leony Machálkové – se souhlasem Leony)

Zpěvačka Leona Machálková je skutečně pyšná máma. Její syn Artur oslavil 20. narozeniny a před několika měsíci odjel studovat do Itálie. Leona se na svém instagramu pochlubila současnými i retrospektivními snímky svého úspěšného potomka a napsala mu láskyplné vyznání.

Když jste v pubertě a vaše maminka vám na sociálních sítích veřejně vyzná lásku, můžete vám to připadat trapné. Když jste v pubertě, přijde vám hodně věcí trapných, obzvlášť pocházejí-li od vašich rodičů. Artur, syn Leony Machálkové už ale naštěstí není žádný puberťák, a tak ho láskyplné narozeninové vyznání jeho maminky jistě potěšilo.

Před pár měsíci dnes už dvacetiletý sympaťák vylétl z hnízda a odjel studovat do Itálie design. Zpěvačka je na něj očividně velice hrdá. “Milý Arture, včera jsi byl ještě náctiletý kluk a dnes už jsi mladý dvacetiletý muž. Roky se skutálely jako slzičky po dětských tvářích, i když Ty jsi plakal málokdy, kluku můj statečnej,” rozepsala se dojatá Leona. Jsem tak šťastná, že Tě mám, tolik jsme toho spolu zažili, a je moc fajn, že nám náš čas neprotekl mezi prsty jen tak. Moc dobře vím, kdo jsi a Ty určitě také, kdo jsem já, díky Tobě toho také o sobě vím mnohem víc, na spoustu věcí můžu být určitě pyšná, mnohé mne také přimělo k zamyšlení nad sebou samotnou. Láska je prostě nejvíc, je to největší síla,” přiznala a svěřila se, že syna v cizině už stihla navštívit.

View this post on Instagram

A post shared by Leona Machálková Official (@leonamachalkova)

Jako správná máma mu dovezla potřebné věci včetně českého piva. “Vydala jsem se tam autem, ještě s jedním kamarádem, střídali jsme se v řízení. Synovi jsem vezla věci, které nešly zabalit do kufru. Hlavně peřiny, do teď tam spal pod nějakým prostěradlem a řekl mi, že chce české peřiny. Věci na vaření, zimní věci. On má velikost 48 boty, tak jsem mu je dovezla a přidala jsem mu i plato Plzínek, aby mohl říct kamarádům, jak to válíme v Česku,” řekla Super.cz Machálková. Artura má s designérem a architektem Bořkem Šípkem, kterému mladík jako by z oka vypadl.


Celebrity - další články

Doporučujeme