Táňa Pauhofová udělala výjimku. Ukázala svoji rozkošnou dcerku a manžela

13. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Táňa Pauhofová. (Foto: ČTK)

Krásná herečka slovenského původu s typicky zrzavými vlasy si své soukromí velmi hlídá. Nedávno ale své fanoušky překvapila, když na instagramu zveřejnila fotku své krásné rodiny včetně tříměsíční Míly. Mezi poporodní fotkou a tou aktuální je na jejím profilu jen jedna, kde se fotí s malou dcerkou. Tam je ale schovaná v kočárku a není vidět.

“Nejvíc lásky po celý rok všem!” napsala Táňa k fotce, kterou jistě potěšila každého svého sledujícího. Přestože se jedná o jejího prvního potomka, herečka nepatří k těm, co by dnes a denně postovaly fotky své krásné dcerky. Naopak si své soukromí vždy velmi střežila a nenechávala do něj příliš nahlédnout. O to je tato krásná fotka vzácnější.

View this post on Instagram

A post shared by Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Jí a jejímu manželovi Jonatánu Pastirčákovi se Míla narodila loni v říjnu. Od té doby, co zveřejnila fotku malého miminka, kterou příchod na svět nového člena rodiny oznámila, se u ní ve feedu žádné další fotky dcerky neobjevily. Není tedy divu, že i s pohlavím i se jménem dělala tajnosti, než se malá narodila.

Jak to tak vypadá, její sledující si ji za její střídmost ve zveřejňování svých soukromých záležitostí cení. Herečce, která zazářila ve filmech jako Šťastný nový rok, Něžné vlny nebo v pohádce Čert ví proč, se pod fotkou roztrhl pytel s pochvalnými komentáři. “Malá je rozkošná. Stejně jako vy!”, “Jste nádherní!”, Jé, vám to ale sluší!” zní jeden komentář za druhým.

Celebrity - další články

Doporučujeme