Tady už nic nepomůže. Královna Alžběta II. chce dát Harryho a Meghan k soudu

2. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Královna Alžběta II. a vévodkyně Meghan. (Foto: ČTK)

Pohár trpělivost přetekl. Královna Alžběta II. měla podle blízkého zdroje z okolí pověřit své právníky, aby začali projednávat možnost právní bitvy s nepoučitelným Harry a Meghan. Ti opakovaně napadají královskou rodinu. Informaci uvedl Daily Mail.

Na první pohled to vypadá, že jsou útoky prince Harryho a jeho ženy Meghan královně jedno, ale rozhodně tomu tak není. Ta už je z jejich obvinění unavená, že je zřejmě požene k soudu. Deník Daily Mail píše, že právní tým monarchů konzultuje s odborníky difamaci neboli urážku cti, které se manželská dvojice měla opakovaně dopustit.

Za zdmi panuje oprávněný pocit, že čeho je moc, toho je příliš. Pohár trpělivosti královny a celé rodiny už přetekl,”  prozradil listu Daily Mail dobře informovaný zdroj od královského dvora. Vévodové to podle něj nyní už opravdu přehnali a rodina to nehodlá dále tolerovat.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Za spory může hlavně kontroverzní rozhovor s Oprah Winfrey, kdy nařkli někoho z královské rodiny z rasismu. Podle autobiografie od Omida Scobieho a Carolyn Durand chtěli manželé jméno zveřejnit, ale nakonec se rozmysleli. Dotyčného by prý odhalení velmi poškodilo.

Poslední kapkou do královny trpělivosti byl fakt, že princ Harry plánuje vydat příští rok autobiografii. Je možné, že tak jméno toho člověka prozradí v knize, za kterou podle odborníků bude stát spíše Meghan. Otázkou je, zda draví advokáti Buckinghamského paláce nebudou rychlejší.

Celebrity - další články

Doporučujeme