Takhle štíhlá ještě nikdy nebyla. Lela Vémola je ze své postavy nadšená a prozradila, jak to dělá

17. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Lela Ceterová (Foto: Instagram Lely Ceterové – se souhlasem Lely)

Tak jako mnoho budoucích nevěst i Lela Vémola, za svobodna Ceterová zhubla do svatebních šatů, aby jí to v její velký den co nejvíc slušelo. Jenže hubnutí se jí tak zalíbilo, že se rozhodla v něm pokračovat i nadále. Nedávno se pochlubila fotkou svých štíhlých nohou, ze kterých má opravdovou radost a prohlašuje, že takhle štíhlá ještě nikdy nebyla. Jak to dělá? Tím se pochlubila na svém instagramu.

Lela Vémola se nikdy netajila tím, že krása je pro ni opravdu, opravdu důležitá. Vždy hlásala na svém instagramu osvětu o tom, jak i mámy můžou vypadat dobře a je jedno, kolik jim je let a kolik mají dětí. Pro někoho s její náturou není tak tedy problém udělat si čas pro sebe a pro zkrášlování svého vzhledu.

Když se blížila její svatba s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou, nasadila Lela hubnoucí proces, aby byla co nejkrásnější. Očividně se jí její hubená postava tak zalíbila, že se rozhodla v hubnutí pokračovat, přestože nikdy neměla s kily navíc problém. A nyní je podle svých slov štíhlejší než kdy dřív.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Pokud byste ale čekali nějaké drastické a nelidské diety, kterými své štíhlé postavy dosáhla, budete koukat. Lela se podělali o svůj hubnoucí recept. Stačí se jen nepřejídat, jíst menší porce, vynechat pečivo a nezapomínat na jakýkoliv pohyb. “Nejím pečivo – jednou za čas. Pohyb – jakýkoliv, jen ať je to pohyb,” radila.

“Nevyjídám ledničku v noci. Jím menší porce – nepřejídám se. Dopřeji si sladké i těstoviny, když si to tělo žádá,” pokračovala. A úsilí se zjevně vyplácí. Za svých 33 let jsem nikdy neměla tak hubené nohy jako teď, pochvalovala si. Výhodu má v tom, že se nemusí bát, že by kvůli hubnutí přišla o své chirurgicky upravené gigantické poprsí, jako jiné ženy.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme