Takhle vypadá nejkrásnější česká policistka. Chtěli byste se od ní nechat zatknout?

15. února 2024·Celebrity·Redakce

Kristina Alexandra Hrbková. (Foto: instagram)

Už dávno neplatí, že by v českých policejních řadách byli jen muži. Hrdě nám pomáhají a chrání nás i ženy. Jednou z nich je i Kristina Alexandra Hrbková, která je spíše známa pod přezdívkou Samuelitka. Tu právě označili sledující za nejžhavější policistku v tuzemsku.

Kristina Alexandra Hrbková patří aktuálně k nejkrásnějším policistkám České republiky. Její profil na sociální síti sledují tisíce lidí, a to jen díky obyčejnému videu. Na TikToku zveřejnila záběry, kde jako ostřílená policistka myje zrcadlo v koupelně, a právě to ji vystřelilo do výšek světa sociálních sítí.

Střelecká příprava na (ne)čisto. Natrénováno, uklizeno, co víc si přát,” napsala s vtipem v popisku příspěvku mladá policistka. Rázem stoupla na popularitě. “Jsi TOP. Jedna z mých nejoblíbenějších,” stojí v komentářích pod videem. “Takový střelec by se občas hodil doma,” vtipkoval další sledující.

View this post on Instagram

A post shared by ⚜️Kristina Alexandra⚜️ (@samuelitka)

Hrbková je i úspěšná ve své práci. Nedávno se jí podařilo s kolegou chytit nebezpečného řidiče. Následnou reportáž později nasdílela na svém instagramu. Bohužel všechny pány musíme zklamat, sympatická blondýnka je šťastně zasnoubená.

View this post on Instagram

A post shared by ⚜️Kristina Alexandra⚜️ (@samuelitka)

Celebrity - další články

Doporučujeme