Téma na novou desku? Zpěvačka Billie Eilish se rozešla. Hraje v tom roli nevěra?

3. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish (Zdroj: Profimedia)

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. V tomto případě vztahu mezi zpěvačkou Billie Eilish a hercem Matthew Tylerem Vorcem. Rozchod potvrdil sám herec na sociálních sítích, a to jen pár dní poté, co se na internetu objevily zprávy, že ji měl podvést.

Matthew Tyler Vorce a Billie Eilish se spolu poprvé potkali v dubnu loňského roku díky hororu Mother, May I Sleep with Danger? Chodit spolu měli od června. Teď je jejich láska u konce. „Nikdo nikoho nepodvedl,“ napsal ve stories na svém instagramu. „Vztahy končí. Takhle jednoduché to je. Vytvářet fámy a lhát na internetu je nebezpečné,“ vzkázal všem.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Herec se velmi ostře pustil do fanoušků Billie. Ti totiž velmi otevřeně komentovali jeho sociální sítě s tím, že za rozchodem stojí on, protože jejich oblíbenkyni podváděl. „Tisíce lidí si během dne našly čas na to, aby pod příspěvky někoho, koho nikdy nepoznají, psaly ty nejohavnější komentáře. To je to nejzbabělejší, co můžete udělat,“ napsal.

Podle něj by se lidé měli spíše starat o svoje vlastní životy. Zpěvačka se k celé události zatím nevyjádřila. Pokud je ale pravda, že ji herec podvedl, má rozhodně spoustu témat na novou desku.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme