To chtělo odvahu: Monika Leová ukázala tělo po porodu bez retuše

28. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Moniky Leové

Moderátorka a modelka Monika Leová (30) se vedle svého talentu proslavila také díky kráse. Teď se ale rozhodla jít s kůží na trh a ukázat, že ne všechno je vždycky dokonalé. Po zarážejícím vzkazu mladičké fanynky veřejně ukázala, jak doopravdy vypadá její tělo po porodu. 

Modelka Monika Leová patří mezi nejkrásnější ženy České republiky. Po určitou dobu jí její krása zajišťovala živobytí, ani ona se ale bohužel nevyhnula kritice, nadávkám a nevybíravým poznámkám směřujícím na její vzhled.

Poté, co se jí nedávno narodila dcera Mia (3 měsíce), zveřejnila Leová několik snímků, na kterých její tělo ještě není po porodu zcela fit. Namísto pochopení se jí ale dostalo zarážející reakce.

Modelce napsala teprve jedenáctiletá fanynka, že její “špeky” na sociální sítě nepatří. “Prý kdybych jí řekla, tak by mi ty špeky umazala, že se takové fotky na instagram nedávají, že to není hezký. Docela mě to zaskočilo,” přiznala novopečená máma.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Leová (@leova_monika)

Zpráva od dívenky ale moderátorku od odhalování těla nijak neodradila, ba zcela naopak. Leová se rozhodla, že o to důležitější je zjevně ukazovat lidem na sítích realitu a pravdu. Nahrála proto krátké video, ve kterém předvádí své poporodní tělo z různých úhlů a v různých polohách a i když nejsou ještě některé části zahojené a modelka není ve vrcholné kondici, upřímně se na záběrech směje od ucha k uchu.

Celebrity - další články

Doporučujeme