Tohle je rok hollywoodských rozvodů. Letos se rozpadlo už sedm slavných párů!

21. září 2016·Celebrity·Redakce

Podle agentury AFP aspiruje rok 2016 na označení Rok hollywoodských rozvodů. Žádost o rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta je toho důkazem a jen rozšiřuje řadu slavných, jenž se letos rozcházejí.

Letos bylo například ukončeno manželství herečky Gwyneth Paltrowové a frontmana kapely Coldplay Chrise Martina. Na rozvodu se dohodl i herecký pár Amber Heardová a Johnny Depp. Též Drew Barrymoreová, Lisa Marie Presleyová, Dennis Quaid a James McAvoy letos oznámili rozvod se svými partnery. V předchozích letech se rozešli například Ben Affleck a Jennifer Garnerová, Tom Cruise a Katie Holmesová, Ryan Reynolds a Scarlett Johanssonová či Elizabeth Hurleyová a Arun Nayar.

Podle statistiky webu PolitiFact z roku 2012 je pravděpodobnost, že americké manželství skončí rozvodem, asi 40 až 50 procent. Obecně není důvod se domnívat, proč by se slavní a bohatí měli rozvádět častěji. Nicméně podle právničky Kelly Frawleyové z newyorské advokátní kanceláře je ovzduší Hollywoodu k rozpadu vztahů náchylnější.

“Rozpad manželství způsobují standardně starost o peníze, spory o výchovu dětí, problém nevěry,” řekla Frawleyová AFP. V případě celebrit je ale mimo jiné snadnější z manželství vystoupit. “Stejně jako snadněji vydělávají peníze, snadněji mohou ze svazku odejít, snadněji mohou mít aférku,” domnívá se Frawleyová. Velký problém hollywoodských párů je, že tráví spoustu času odděleně.

Někteří se proto snaží točit společně filmy a jejich manželství stále trvá, jako v případě Warrena Beattyho a Annette Beningové, kteří se vzali v roce 1992 po společném natáčení filmu Bugsy, nebo Willa Smithe a Jady Pinkettové, kteří jsou spolu již čtvrtstoletí. Denzel a Pauletta Washingtonovi spolu žijí v manželství již od roku 1983. Billy Crystal a Christopher Walken v této dekádě oslaví se svými partnerkami zlatou svatbu.

Jennifer Aniston reagovala na rozvod Brangeliny. Co vzkázala té, která jí přebrala manžela?

Hollywoodská pohádka končí: Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádějí!

Celebrity - další články

Doporučujeme