Tomáš Klus po pauze připravuje nové turné. O programu rozhodnou fanoušci!

13. července 2016·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina po roční pauze připravují nové koncertní turné. Série koncertů s názvem Recyklus po 13 českých a slovenských městech začne 30. září v Havlíčkově Brodě.

Základem nového programu se stane 12 písní, které mohou jeho fanoušci vybrat na webové stránce nebo Klusově facebooku. Tucet písní se stane nejen základem playlistu podzimního turné, ale také desky, která by měla vyjít před Vánoci. “Recyklus beru jako takové bilanční pole čerstvého třicátníka, kdy mám možnost sám sebe dát do pořádku. Zjistit, co ze starého já už není potřeba, co šetrně zlikvidovat a z čeho naopak znovu vzejít,” uvedl Klus.

Na koncertech v rámci Recyklus Tour zazní nejen písničky vybrané spřízněnou veřejností, ale také oblíbené písně kompletní Cílové skupiny – Tomáše Kluse, Jiřího Kučerovského, Petra Škody a Jana Lstibůrka. Příznivci se navíc mohou těšit na novou skladbu. Klus se na veřejnosti naposledy představil loni v září a ohlasy hudební kritiky na jeho poslední desku Anat život není byly spíše negativní. Přesto popáté zvítězil ve čtenářské anketě Žebřík jako zpěvák roku.

Tomáš Klus před roční pauzou: Chci se dívat na svoji dceru! A užít si její pozornost

GRATULUJEME: Tomáš Klus se stal otcem syna!

Tomáš Klus u Pokondrů: Opravdu na rok končím!

Celebrity - další články

Doporučujeme