Už 24 let vypadá pořád stejně: Donna D’Errico z Pobřežní hlídky brzy oslaví 52. narozeniny

4. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / donnaderrico

Někteří lidé prakticky nestárnou. Když přijde na herečku Donnu D'Errico (51) z legendárního seriálu Pobřežní hlídka, zůstává ale člověku rozum stát. Ta totiž letos v březnu oslaví už své 52. narozeniny, přestože by se klidně mohla vydávat za dvacítku.

Mnozí fanoušci si jistě ještě dnes vybaví herečku v červených plavkách po boku Pamely Andreson (52) a Davida Hasselhoffa (67). V Pobřežní hlídce se  Donna D’Errico objevovala v letech 1996 až 1998, veselá plavčice Donna Marco, kterou hrála, se ale pro mnohé stala idolem a uvízla jim tak v paměti.

Když se ovšem podíváte na blonďatou Donnu o 24 let později, možná si řeknete, že nezestárla ani o den. Padesátnice Donna D’Errico by se klidně mohla vydávat za mileniálku nebo dokonce příslušnici generace Z.

Za hereččinou dechberoucí formou však nestojí jen štěstí na geny, cvičení a zdravá životaspráva. D’Errico se nijak netají, že ve svém životě již několikrát využila služeb plastických chirurgů. “Šla jsem za Dr. Obengem, protože jsem měla volnou kůži na nadloktích, jak jsem přibírala a hubla,” svěřila se před několika lety pro Daily Mail.

“Po dvou dětech jsem měla také povislé břicho,” uvedla. Herečka si nechala také odsát tuk z břicha, zad a rukou a upravit pozadí.

Nakonec se jí investice zřejmě vyplatila. D’Errico není zdaleka jediná dáma z showbyznysu, která k podobným opatřením přistoupila. Na rozdíl od některých kolegyň ale dopadla velmi dobře.

View this post on Instagram

Plank side-to-sides with @spencertbrown_ at @royalpersonaltraining today. Spencer you totally kicked my ass ?️‍♀️ ??

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

Celebrity - další články

Doporučujeme