Už nebude Podzimková. Zpěvák z Lake Malawi Albert Černý si vzal krásnou modelku

23. září 2022·Celebrity·Redakce

Albert Černý a Barbora Podzimková (Zdroj: Profimedia)

Láska z nich přímo čiší. Albert Černý a Barbora Podzimková si v sobotu řekli své ANO a ze světově úspěšné modelky je nyní paní Černá. Svatba se konala v Praze a sjeli se na ni nejbližší páru z celé republiky. Informaci přinesl web Super.cz.

Obřad se uskutečnil na zahradě prvorepublikové vily v novorenesančním stylu na Praze 10, kousek od Havlíčkových sadů. Sjela se na něj rodina a kamarádi ze zpěvákova rodného Třince či z modelčiného rodiště Příbrami. Počasí nicméně zamilovanému páru nevyšlo.

O víkendu klesly teploty, navíc i pršelo. A to bylo něco, z čeho měla Bára a Albert obavy. „Před svatbou se kazilo, co se dalo. Hlavní problém bylo počasí, měli jsme předpověď třináct stupňů a déšť a žádnou mokrou variantu, takže jsme na poslední chvíli sháněli stan. Nakonec byl stan ale krásný a udělal útulnou atmosféru,“ svěřila se Super.cz modelka.

View this post on Instagram

A post shared by Albert Černý (@who.is.albert.cerny)

Z Báry Podzimkové je nyní Bára Černá. Stres z nepříjemného a studeného počasí nicméně vykompenzovala hudba. Cimbálovku po obřadu si s Albertem a rodinou velmi užila. Nicméně sama přiznala, že pak byli vyčerpaní a podle ní dojíždí veškeré emoce a dojmy. A vypadá to, že se v nové životní roli cítí podobně jako předtím. „Akorát mám prsten na ruce,” usmívá se modelka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme