Vémolova královna Lela z dovolené radí, jak být v těhotenství krásná

17. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Lela Ceterová a Karlos Vémola (Foto ČTK)

Zápasník MMA, přezdívaný Terminátor, Karlos Vémola je se svou partnerkou Lelou Ceterovou na dovolené u moře. Přestože je slovenská modelka v požehnaném stavu, na fotkách, které zveřejnila na instagramu, vypadá naprosto skvěle. Má na to osvědčený recept, o který se ochotně podělila.

Slovenská modelka Lela Ceterová si na svém vzhledu velice zakládá, což je zřejmé na první pohled. Tudíž umí nosit i velké bříško, ve které se schovává budoucí potomek MMA zápasníka Karlose Vémoly. Zatím se neví, zda se jedná o holčičku nebo chlapečka, ale pokud by platilo nepsané pravidlo, že holčičky svým maminkám “berou krásu”, měla by čekat tuplovaného chlapa. Krásu jí totiž určitě jen tak někdo nevezme.

Má přesný recept na to, jak i v těhotenství vypadat skvěle a jak si toto období patřičně užít. A neváhala se o něj podělit na sociální síti Instagram, kde zveřejnila velice slušivou fotografii z právě trvající dovolené a pod ní napsala rady, jak na to.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

“Naše myšlení má veliký vliv na to, jak se cítíme. Když si budete neustále říkat, že s tím velkým bříškem vypadáte jako neforemná velryba, na dobré náladě vám to nepřidá a navenek bude vyzařovat vaše nespokojenost,” uvedla Lela jednoduchou psychologii myšlení a tajemství toho, vypadat dobře a krásně. “Ale když se naopak budete vnímat jako krásná budoucí maminka a budete mít dobrý pocit ze svého těhotného já, potom budete i navenek působit jako krásná a přitažlivá žena, dodává. Takhle jednoduché to je.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme