Veronika Žilková: Kdo je Stropnický? Neznám

9. září 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova·Helena Šulcová

Herečka Veronika Žilková. (Foto: Frekvence 1)

Hostem pořadu Mezi čtyřma očima byla herečka Veronika Žilková. Prozradila nám, proč se nedívá na filmy, kde hraje. Jestli je singl a jaký vztah má s expartnerem, hercem a politikem Martinem Stropnickým.

Herečka se začala o prázdninách hodně věnovat cvičení. Pravidelně tak předcvičovala fanouškům na instagramu. Má toho ale v poslední době hodně, a tak se tomu věnuje už jen dvakrát týdně. “Celé léto jsem točila film Světýlka, který je o světě viděný očima pěti, šestileté holčičky. Je to jeden den, kdy se jí rozcházejí rodiče. Je to strašně krásně umělecky zpracované, protože je to jenom očima té holčičky. Ona ten den stráví se svou babičkou. To jsem já a dědeček je Martin Finger.” Fanoušci se podle herečky mají rozhodně na co těšit, protože to je její nejvíce upovídaná životní role.

Na snímek se ale Žilková dívat nehodlá. Je prý k sobě neskutečně kritická, a tak se na filmy, kde hraje, nedívá. “Je to pravda… Baví mě se dívat na kolegy a říkat si, aha, ona ten smutek zahraje tak, že nejdříve se lekne, pak se zasměje, a pak je smutná. Takže já chodím na filmy do kina na nějakou výbornou kolegyni a dívám se, jak se ona tvaří,” řekla.

Děti jsou pro herečku vším

Podle jejích slov je příliš obětující se matka. “To vypadá tak, že jsem dneska v sedm ráno byla v Chuchli, kde vozím dceru za koněm. Vezla jsem plné auto různých pamlsků, sušeného chleba, sedlo, troje náhradní jezdecké kalhoty, svačinu, oběd, snídani. Mám auto plné kelímků od kafe, protože vyživuji sportovkyni. Takže tak začíná můj den, že vstanu v šest ráno a v sedm jsem v tunelu,” popsala herečka. Ale dodala, že když ona je tu pro ně, tak děti tu jsou pro ni také.

Kdo je Stropnický? Neznám

Herečka přiznala, že je otevřená milostným příležitostem, ale aktuálně nikoho nemá. “Vyhlížím lásku a doufám, že brzy přijde,” sdělila. Sama ale nechce žádného zajíčka. “Nechci nikoho mladšího. Nechci vysvětlovat nějakýmu mladýmu muži, že třeba Dubček byl politik a ne pomazánka,” dodala se smíchem Žilková.

V médiích se o rozchodu mezi ní a hercem, politikem Martinem Stropnickým psalo kdeco. Samotná Žilková se k tomu nechtěla v pořadu vyjádřit. “Kdo to je? Neznám… Tak co s neznámým člověkem,” uvedla. Manželé šli od sebe v březnu letošního roku. V sprnu se sešli u soudu, kde měli řešit péči o nezletilou dceru Kordulu. Zde se ale herečka dozvěděla, že Stropnický požádal oficiálně o rozvod a soud stání odročil na listopad.

Celebrity - další články

Doporučujeme