Obsazení snů? Netflix ukázal představitele Kate a Williama, fanoušci šílí nadšením

8. září 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a princ William (Zdroj: ČTK)

V listopadu uvede Netflix teprve 5. sérii úspěšného seriálu Koruna, kde bude upřena pozornost především na lady Dianu. Fanoušci už teď ale vědí, kdo bude v dalších sériích hrát Williama a Kate. A jsou nadšení. Informaci uvedl web NBC News.

Jeden z nejúspěšnějších seriálů na streamovací síti Netflix Koruna pojednává o životě Alžběty II., respektive celé královské rodiny od nástupu na trůn až do současnosti. Doposud řešili fanoušci hlavně protagonistky nejen královny, ale i princezny Diany. Připravovaná šestá série zachycuje období 90. let a přelomu tisíciletí. Pozornost se tak upne na Williama a Kate Middleton.

Prince si zahrají hned dva herci – šestnáctiletý Rufus Kampa a jednadvacetiletý Ed McVey. Mladou Kate ztvární devatenáctiletá Meg Bellamy. A vypadá to, že obsazení neznámých tváří fanoušci na sociálních sítích kvitují. „Perfektní shoda, opravdu skvělý výběr,“ chválí například. „Představitelka Kate jako by vévodkyni z oka vypadla,“ hodnotili také.

View this post on Instagram

A post shared by Meg Bellamy (@megkbellamy)

Všichni aktéři jsou ve světě filmu nováčky. Chlapci mají zkušenosti především z divadelních prken, pro dívku půjde o první roli vůbec. Má za sebou jen amatérské filmy nebo malé role na divadle, ale teď je před ní obrovsky náročný úkol. Nicméně si ale všichni ještě počkáme, než se ujmou svých velkých rolí.

V listopadu totiž uvede Netflix teprve pátou sérii, která se zaměřuje na začátek 90. let, kritické období pro královnu, kdy zkrachovala tři z manželství jejích potomků. V roli Alžběty se objeví Imelda Staunton, jako princ Philip Jonathan Pryce, Dominic West ztvární prince Charlese a Dianu Elizabeth Debicki. Westův vlastní syn Senan West si pak střihne roli jedenáctiletého Williama.

Celebrity - další články

Doporučujeme