Z missky Kasanové bude princezna. Modelka s každým okem jiným dostala nabídku zahrát si v pohádce

22. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / katerina_kasanova

České modelce Kateřině Kasanové (21) se splnil sen. Konečně se totiž vedle úspěšně rozjeté kariéry v módním průmyslu může dát i na dráhu herectví. Kráska, která má každé oko jiné, ztvární v nové české pohádce roli princezny. 

Modelka Kateřina Kasanová se do povědomí české veřejnosti zapsala hlavně jako Miss Czech Republic z roku 2017. Její jméno také často skloňovala bulvární média, když si začala s hudebníkem Benem Cristovaem (33). Nyní má šanci ukázat se fanouškům v novém světle.

Kasanovou totiž oslovili filmaři s nabídkou role princezny v nové české pohádce. “Je to úžasné. Vždycky jsem si chtěla zahrát a udělám vše, abych nikoho nezklamala,” svěřila se nadšená modelka pro server Super.cz.

Natáčení by podle jejích slov mělo začít až příští rok na jaře, Kasanová však přípravu nepodceňuje a pracovat začíná již teď. “Kvůli roli bych chtěla začít chodit na kurzy herectví,” přiznala modelka, která od narození trpí heterochromií. Díky drobné genetické zvláštnosti tak má jedno oko modré a druhé hnědé.

Foto: Instagram / katerina_kasanova

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme