Žádný jiný dárek v sobě nemá tolik lásky. David Křížek poslal svým dětem z vězení krásnou věc pod stromeček

3. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Lucie Křížkové

Nejdojemnější dárek od tatínka z vězení! Takový právě posílá jachtař David Křížek svým dětem. Ty letos budou slavit nejkrásnější dny v roce bez táty. To, co jim Křížek poslal, sdílela jeho žena Lucie na svém instagramu.

David Křížek letos dostal 3,5  roku vězení za podíl na tunelování Metropolitního družstva. Svůj trest si odpykává na Borech, ale není pochyb, že by nejraději byl u své ženy Lucie Křížkové a svých dětech Davida a Loly. Těm se musí po tatínkovi neskutečně stýskat.

Stýská se i Křížkovi, který ve svých dopisech posílá domů i krásné obrázky, které jsou věnované jeho dětem. Ať už jsou to jeho milované lodě nebo portréty slavných osobností. Dopisy ale samozřejmě nemohou nahradit osobní kontakt, kterého mají manželé teď opravdu hodně málo. „Dnes jsem byla za Davidem. Není jisté, zda nám vyjde další návštěva ještě do Vánoc, tak mi raději už teď předal dárky pro děti,“ svěřila se koncem listopadu Křížková na instagramu.

Při té příležitosti sdílela i nádherně vyvedené origami bílé a černé labutě. Jachtař je zřejmě velmi manuálně zručný a ratolestem udělal radost ještě před Vánoci. „Vím, že žádný jiný dárek, který letos Davídek s Lolou dostanou, v sobě neskrývá tolik hodin práce, tolik myšlenek a tolik lásky,“ domnívá se moderátorka.  S tou souhlasí nejen fanoušci, ale i její kolegyně a kamarádky z řad slavných osobností. Fotografie okomentovali třeba Mahulena Bočanová, Marta Jandová, Laďka Něrgešová nebo Marie Doležalová.

Celebrity - další články

Doporučujeme