Zemřel herec ze seriálu Sex ve městě. Willie Garson měl 57 let

22. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Willie Garson. (Foto: Shutterstock)

Americký herec Willie Garson, který se divákům dostal do podvědomí zejména díky roli Stanforda Blatche v seriálu Sex ve městě, v úterý 21. září zemřel. O jeho úmrtí informoval jeho adoptivní syn a zprávu poté uvedl zahraniční server BBC. Herec odešel ve věku 57 let.

Rodina Sexu ve městě ztratila jednoho svého člena. Našeho úžasného Willieho Garsona. Jeho elán a oddanost řemeslu byly zřejmé každý natáčecí den seriálu And Just Like That. Byl tam, dával do toho všechno, i když byl nemocný. Jako herec i jako člověk bude velmi chybět,” uvedl v prohlášení producent seriálu Michael Patrick King. Podle producenta byl herec nemocný. Příčina smrti ale nebyla oficiálně oznámena.

Garson za svou kariéru účinkoval ve více než třech stovkách seriálových epizod a v sedmdesátce filmů. Zahrál si tak například v sitcomu Dva a půl chlapa, Hvězdná brána, Řekni, kdo tě zabil. Na velkém plátně se objevil ve filmech Něco na té Marry je, Na hromnice o den více, Mars útočí nebo Skála. Také se věnoval divadlu a patřil ke světovým hráčům pokeru.

Všechny fanoušky oblíbeného seriálu Sex ve městě zpráva o úmrtí Willieho velmi zasáhla. Byl to úžasný herec. Ze Stanforda Blatcha vytvořil ikonu. Jsem skutečně v šoku a mám zlomené srdce,” napsala Sam na facebook. Absolutně jsem ho v roli Stanforda zbožňovala. Je to tak smutné,” dodala Haley.

Celebrity - další články

Doporučujeme