Žhavé sexuální scény ve filmu Oppenheimer. Co o své partnerce řekl Cillian Murphy?

26. července 2023·Celebrity·Redakce

Cillian Murphy a Florence Pugh (Zdroj: Profimedia)

Snímek Oppenheimer válcuje kina po celém světě. Velkou zásluhou na tom mají herci. Cillian Murphy jako vynálezce atomové bomby fascinuje i díky tomu, co všechno byl schopný pro roli udělat. Tématem byli i sexuální scény s Florence Pugh. Informaci přinesl web The Sydney Morning Herald.

Cillian Murphy a Florence Pugh na sebe v novém snímku Oppenheimer velmi upozornili. Mohli za to i jejich žhavé scény, které nikoho nenechaly chladným. Natáčení takových scén není pro žádného herce jednoduché, ale lépe to jde, když vedle sebe máte dobrého parťáka.

A to přesně podle Murphy splnila jeho herecká kolegyně Pugh. „Myslím, že když to vidíte, je to tak kur*vsky silné. A nejsou bezdůvodné. Jsou dokonalé. A Florence je prostě úžasná,“ rozplýval se a dodal, že jí sleduje a obdivuje už nějakou dobu. „Práci Florence miluju už od dob Lady Macbeth a myslím, že je fenomenální. Její přítomnost jako člověka i na plátně je ohromující. Její působivost v Oppenheimerovi je na velikost role naprosto zničující.

Ve snímku spolu ti dva mají i několik sexuálních scén. Herečka hraje milenku slavného vědce Jean Tatlock. Během jedné scény se ho v tom nejlepším začne ptát na jeho sbírku knih a on jí následně začne citovat hinduistický svatý text, což vyvolalo v Indii velkou vlnu pobouření.

K tomuto tématu se vyjádřil i samotný režisér Christopher Nolan. Ten chtěl dokonale vykreslit postavu vědce, včetně toho, jak se choval k ženám a jaký to na něj mělo vliv. To je velmi důležitou součástí příběhu. „Přišlo mi velmi důležité pochopit jejich vztah a skutečně do něj nahlédnout a porozumět tomu, co ho dělá takovým, aniž bychom byli ostýchaví nebo přitroublí,“ shrnul.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme