Živá Barbie Valeria ukázala tvář bez makeupu. Fanouškům vyrazila dech

5. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Valeria Valerievna Lukyanova

Ukrajinskou modelku Valerii Lukyanovu (35) všichni znají jen jako žijící obdobu ikonické panenky Barbie. Pěstěná kráska dělá všechno pro to, aby své pověsti dostála a každý den se pečlivě líčí, češe a vybírá outfity. Jak to ale vypadá, když se nenamaluje? Modelka nedávno překvapila fanoušky a ukázala svou pravou tvář. 

Valeria Valerievna Lukyanova údajně podstoupila pouze jednu plastickou operaci, a to zvětšení ňader. Její až nelidský vzhled ale ve fanoušcích často rozdmýchává nějaké ty pochybnosti. Modelka se pyšní extrémně úzkým pasem, postavou přesýpacích hodin a obličejem panenky Barbie.

Nutno podotknout, že za pečlivě stylizovaným zevnějškem je za normálních okolností spousta práce a úprav. Valeria obzvláště holduje make-upu, kterým si vypomáhá k vytváření přesně takových rysů, jaké by si přála. Jak ale vypadá, když se nenamaluje?

Právě to nedávno odhalila svým fanouškům a na svůj Instagram umístila několik o poznání přirozenějších fotografií. Na snímcích je patrné, že nějaké líčení na sobě modelka přece jenom má, s její běžnou každodenní stylizací se to ovšem nedá srovnat.

Foto: Instagram / Valeria Valerievna Lukyanova

Modelka Valeria Lukyanova je díky svému unikátnímu vzhledu po světě dobře známá. Vzniklo několik dokumentárních snímků o jejím životě a její Instagram sleduje bezmála milion fanoušků. Úspěšná modelka přitom není jen hezkou tvářičkou. Valeria je trénovaná operní pěvkyně, spisovatelka a v neposlední řadě také herečka. Spatřit ji můžete například v hororu Doll z roku 2017, ve kterém si střihla roli děsivé panenky.

 

Foto: Instagram / Valeria Valerievna Lukyanova

Celebrity - další články

Doporučujeme