Zpěvačka Lily Allen slaví 9 měsíců střízlivosti. Pro fanoušky se vyfotila úplně nahá

4. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Zpěvačka Lily Allen (35) si v posledních dnech užívá velkého vítězství. Nedávno totiž oslavila krásných 9 měsíců střízlivosti, která jí viditelně prospívá. Allen u té příležitosti potěšila fanoušky fotkou, na které je úplně nahá. 

Anglická zpěvačka Lily Allen, vlastním jménem Lily Rose Beatrice Cooper, oslavila 2. května své pětatřicáté narozeniny. Letošní oslavy se ale nesly v poněkud odlišném duchu, a to ne pouze kvůli světové pandemii. Allen si totiž současně mohla odškrtnout i krásných devět měsíců střízlivosti.

Maminka dvou malých holčiček Marnie Rose a Ethel na sobě v poslední době tvrdě pracuje, v životě si ale zažila své. Prošla si závislostí na kokainu, ketaminu i sexu, problémy jí působil i její vztah k alkoholu. V rozhovorech s médii dokonce přiznala, že ji překvapuje, že není mrtvá.

View this post on Instagram

9 months sober today ! And the beginning of an ab is appearing. Very pleased. Still can’t make my bed though.

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on

Dnům vedeným závislostmi je ale pro teď konec. “Dnes je to devět měsíců, co jsem střízlivá! A začínají se mi rýsovat svaly. Jsem nadšená. Pořád si ale neumím ustlat postel,” pochlubila se Allen na sociálních sítích na konci dubna a připojila fotku, na které jí to rozhodně sluší.

Pouhý den před tím přitom nahrála fotku, na které má na sobě jen turban z ručníku. “Potřebuji ujištění,” napsala zpěvačka a vyzvala fanoušky, aby jí zvedli náladu pár komplimenty.

View this post on Instagram

Needs affirmation

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on

Celebrity - další články

Doporučujeme