Zvyknout se dá na všechno, říká Lucie Křížková. Manžela vídá jednou za měsíc, volají si ale denně

17. března 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková (Zdroj: Profimedia)

Už skoro dva roky žije moderátorka Lucie Křížková jen sama s dětmi. Její manžel, David Křížek je ve vězení a Lucie se tak musí vypořádávat s těžkou situací, ale úsměv z tváře jí nemizí. Informaci uvedl pořad Showtime.

David Křížek si odpykává trest za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Odsouzen byl v roce 2021 a ke svému činu se přiznal. I když je to pro celou rodinu těžká situace, když se modelka objeví ve společnosti, nemizí jí úsměv ze rtů. Možná je to tím, že se blíží březnové datum, kdy by měl soud rozhodnout o manželově podmínečném propuštění.

Situace je těžké nejen pro Davida, ale hlavně pro Lucii a jejich dvě děti. „Zvyknout se dá na všechno. Samozřejmě jsou někdy horší dny, někdy lepší. Prostě to nějak běží, já jsem ráda, že jsme zdraví. S manželem si každý den voláme. Návštěvy jsou povolené na tři měsíce. Na začátku jsme za ním jezdili často, teď jednou za měsíc,” popsala svůj život moderátorka a bývalá modelka.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Lucie ale musela nedávno řešit složitý problém. Vydíral jí neznámý muž, který tvrdil, že jejího manžela dovede dostat z vězení dříve. Moderátorka na to nejprve nereagovala, ale zprávy se začaly množit. Muž chtěl 1,6 milionu korun. Lucie podala trestní oznámení, ale to bylo všechno. „Nepodařilo se shromáždit důkazy, na základě kterých bychom mohli zahájit stíhání konkrétní osoby,” řekla Právu krajská mluvčí Policie ČR Dagmar Brožová.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme