Chlapec poslal dopis svému zesnulému otci do nebe. Odpověď pošty vás dojme

4. prosince 2018·Články·Lukáš Vaněk

Sedmiletý chlapec ze Skotska chtěl poslat dopis svému zesnulému otci do nebe, který by oslavil narozeniny. Reakce pošty dojímá internet.

Jase Hyndman vložil do poštovní schránky dopis, který adresoval svému otci do nebe. Napsal mu totiž přání k narozeninám, které by oslavil.

Matka sedmiletého chlapce poté na facebooku zveřejnila dopis od Královské pošty, který vyrazil dech nejen celé rodině, ale několika dalším lidem na internetu. Chlapci totiž odpověděl sám Sean Millingan, jenž je ve vedení pošty.

Chtěl jsem využít této příležitosti, abych Vás informoval o Vašem dopise, který byl adresován otci do nebe,” stálo v úvodu dopisu. “Bylo obtížným úkolem vyhnout se na cestě do nebe hvězdám a dalším astronomickým objektům. Ale buďte prosím ujištěn, že tato důležitá poštovní zásilka byla doručena,” potěšil Millingan sedmiletého chlapce.

A few weeks ago my 7 year old son posted this card to his dad in heaven and today he got a lovely reply from the postman…

Zveřejnil(a) Teri Copland dne Středa 28. listopadu 2018

Matka okamžitě zveřejnila odpověď z Královské pošty na facebooku. “Nemohu vyjádřit, jak dojatý je, když ví, že jeho táta přání dostal,” uvedla Teri Copland. “Chci, aby si lidé uvědomili, že i malé gesto laskavosti může mít úžasný dopad na něčí život,” doplnila dojatá maminka pro BBC.

Články - další články

Doporučujeme