Ďáblova panenka děsí internet. Místní obyvatelé jsou však v klidu

30. března 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Hitem internetu se stala děsivá panenka, která byla natočena v Mexiku. Strašidelná hračka seděla na náhrobním kameni a vedle ní byla postavena kojenecká lahvička s červenou kapalinou připomínající krev. Místní obyvatelé jsou však na podobné panenky zvyklí, protože je vyrábí tamní správce.

O panence se začalo mluvit více, když se dostala na internet. Na videu jde totiž vidět, že oči panenky kopírují pohyb kamery. Proto se jí začalo říkat “Ďáblova panenka”.

V Mexiku to však není ojedinělá záležitost. Poblíž Mexiko City se totiž nachází místo zvané Ostrov papenek, na kterém se nachází několik podobných hraček většinou visejících na větvích stromů. Podle legendy se začaly objevovat po hrůzném objevu správce oblasti Juliana Santany Barrery, který našel tělo mrtvé dívky. Brzy poté, co se ji našel, objevil panenku, o které si myslel, že patří zesnulé dívce. Panenku proto pověsil na strom, aby uctil její památku. Od té doby pověsil na stromy několik panenek, aby ho ochránily před duchem mrtvé dívenky.

Články - další články

Doporučujeme