Emma Smetana se provdala za Kapitána Dema. Novinářka vtipně reagovala na Soukupův omyl

11. září 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: TV Barrandov, Emma Smetana (Facebook)

Moderátor a mediální magnát Jaromír Soukup si ve svém pořadu na TV Barrandov uřízl ostudu, když o novinářce Emmě Smetana prohlásil, že se provdala za rappera zvaného Kapitán Demo. Smetana se k omylu vyjádřila na svém instagramu.

Jaromír Soukup nemá ve svých pořadech problém někoho kritizovat nebo si udělat z dotyčného legraci. Nedávno to potvrdil znovu, když si vzal na paškál moderátorku a novinářku Emmu Smetana. Soukup ve svém pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa použil fotografii, na které chtěl ukázat manžela “spravedlivé novinářky”, jak ji moderátor pojmenoval.

Na snímku ukázal na muže, který si říká Kapitán Demo. Za rappera, jehož vlastní jméno je Jiří Burian, se však Smetana neprovdala. Tohoto omylu si moderátorka všimla a na svém instagramu se k němu vtipně vyjádřila.

View this post on Instagram

Přátelé, rodino. Jak víte, nejsem žádný ořezávátko, ráda dělám věci ve velkým a proto jsem se vám tu šťastnou novinu rozhodla oznámit prostřednictvím toho nejkvalitnějšího z mnoha kvalitních pořadů toho nejkvalitnějšího moderátora široko daleko, kterým pro mě je a navždy bude Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa. Ano, provdala jsem se za Kapitána Dema. Kdo nás chce soudit, není náš přítel. Kdo by nám to nepřál nebo dokonce nevěřil, ten závidí. Kdo nás má opravdu rád, ten nám ihned zakoupí svatební dar na e-shopu Jaromíra Soukupa. PS: Po obřadu jsme odletěli na soukromý ostrov mého manžela (ovšem na počest toho dobrodince, co nás dal dohromady, ho pojmenujeme Ostrov Jaromíra Soukupa) a vrátíme se domů, až to tady zase bude normální, tedy až to tady Jaromír konečně dá všechno do pořádku. Jordan a Lennonka to chápou. Řekli jen “buď šťastná”. A to já jsem. Jaromíre! Mirku! Mirku Jaromíra! Jaromíre Mirka! Děkujeme.

A post shared by Emma Smetana (@emmasmetana_music) on

Přátelé, rodino. Jak víte, nejsem žádný ořezávátko, ráda dělám věci ve velkým a proto jsem se vám tu šťastnou novinu rozhodla oznámit prostřednictvím toho nejkvalitnějšího z mnoha kvalitních pořadů toho nejkvalitnějšího moderátora široko daleko, kterým pro mě je a navždy bude Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa. Ano, provdala jsem se za Kapitána Dema,” uvedla Smetana na sociální síti.

PS: Po obřadu jsme odletěli na soukromý ostrov mého manžela (ovšem na počest toho dobrodince, co nás dal dohromady, ho pojmenujeme Ostrov Jaromíra Soukupa) a vrátíme se domů, až to tady zase bude normální, tedy až to tady Jaromír konečně dá všechno do pořádku,” okomentovala ještě Soukupův omyl novinářka.

Články - další články

Doporučujeme