FOTO: Dívku († 17) zahubily její vlasy! Po pádu ve vaně ucpaly odtok

10. června 2018·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Brianne Rapp

Život teprve sedmnáctileté dívky si vyžádala tragická nehoda ve sprše. Dívce se zřejmě zamotala hlava a na chvíli ztratila vědomí. O její skon se pak nečekaně postaraly její dlouhé, husté vlasy.

Brianne Marie Rapp z Pensylvánie ve Spojených státech netrpěla žádnými vážnými zdravotními problémy. Brala léky na potíže se štítnou žlázou, ale není jasné, zda to na její smrt mělo vliv. Pro některé dospívající je však typický čas od času nižší tlak, kvůli kterému se člověku může zamotat hlava. A to se zřejmě stalo i osudného rána v pátek 1. června, když si Bri přišla do koupelny dát sprchu.

Dívka ve sprše na chvíli ztratila vědomí a při pádu na tvrdý povrch vany  si zranila hlavu a zůstala ležet. Její dlouhé vlasy ovšem ucpaly odtok a voda se tak nekontrolovaně hromadila. Briina matka Kimberly v té době ještě spala, protože toho dne vstávala později, než Bri.

Nikdo tak neměl tušení, co se v koupelně stalo. Když se Kimberly probudila, bylo již pozdě. Školačka se ve vaně utopila. Rodiče si před pár dny založili profil na stránce Go Fund Me, kam mohou lidé přispívat na Briin pohřeb. Rodina totiž nemá dost peněz, aby si mohla dovolit rozloučení, jaké by si přála. Dívčin otec Michael je sám postižený a jeho možnosti vydělávat jsou značně omezené. Bri byla v kolektivu velmi oblíbená a množství lidí se rozhodlo rodině pomoci.

Články - další články

Doporučujeme