FOTO: Manželka mu zakázala jet na fotbal. Kamarádi přišli s geniálním nápadem

21. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Ingue Su Matrushka (Facebook)

Mexičtí fotbaloví fanoušci mají dobrý smysl pro humor. Skupinka mužů milujících fotbal si pořídila levný autobus, se kterým brázdila Evropu než nakonec dorazila do Ruska, kde se koná fotbalové mistrovství světa. Jeden z nich ale nemohl na šampionát vyrazit, protože dostal zákaz od manželky.

Nápad mexických fanoušků vznikl už na minulém šampionátu, který se před čtyřmi lety konal v Brazílii. “Spousta lidí tehdy přijela na mistrovství autem, a tak vznikl náš nápad. Na příští mistrovství v Evropě pojedeme vlastním autobusem,” vysvětlil Fernando Osorio, jeden ze skupiny nadšenců.

Pořídili si levný autobus, který pomalovali národními barvami, a v dubnu vyrazili na cestu. Jeden z nich se ale výletu zakončený šampionátem nemohl zúčastnit, protože jej nepustila manželka.

Přátelé svého kamaráda ale nenechali na holičkách a stejně jej vzali s sebou. I když ne živého. Na cestě je totiž doprovází maketa v životní velikosti, se kterou se fotí v baru, na ulici nebo před stadionem. Maketa s podobiznou jejich kamaráda má na sobě tričko s výmluvným nápisem “Moje manželka mě nepustila.”

Články - další články

Doporučujeme