Muž chtěl nalákat ženy na rande svým selfie. Takovou vlnu kritiky nečekal

12. července 2020·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Dizzydub1 – Twitter

42letému muži z Irska se zachtělo večer po dámské společnosti, proto si vyfotografoval hrudník a pověsil snímek na seznamku v domnění, že se jeho postava některé z dam zalíbí. Mělo to ovšem jeden háček, který se ženám vůbec nelíbil - šlo o ženatého muže od rodiny.

Muž na seznamce předem oznámil, že je ženatý, ale vůbec mu to nevadilo. V inzerátu napsal, že je doma večer sám a že hledá někoho, kdo by s ním vypil lahev vína nebo pivo.

Že vyfotografoval pouze hrudník vysvětlil tím, že je to příliš riskantní, avšak zájemkyním klidně pošle snímek, na kterém mu jde vidět do tváře. Nezapomněl také dodat, v jaké lokalitě se nachází.

Jakmile výzvu pro dámy zveřejnil, spustila se na něj vlna kritiky. Na fotografii jde totiž vidět kočárek pro miminko, čehož si ženy všimly a vůbec se jim to nelíbilo. Muže odsoudily, protože nemohly pochopit, proč takto riskuje, když má doma dítě.

Jelikož se navíc fotografie záhy díky ženské diskuzi o ženatém muži s dítětem, který chce na večer společnost jiné dámy, dostala na sociální sítě, je velmi pravděpodobné, že to mohla zaregistrovat i jeho manželka, která na fotografii pozná, že je to jejich pokoj. 42letý muž bude mít zřejmě co vysvětlovat.

Zdroj: Dizzydub1 – Twitter

Články - další články

Doporučujeme