FOTO: Neznámý tvor na pláži děsí obyvatele. Věstí katastrofu?

26. května 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Daily Express (Twitter)

Na filipínské pláži se objevila zdechlina několik metrů velkého tvora. Podle tamních obyvatel se jedná o příšeru a předzvěst něčeho špatného.

Rezidenti pláže v provincii Oriental Mindoro nemohli uvěřit vlastním očím, co moře vyplavilo na jejich pláž. 6metrový tvor nepřipomínal nic, co dosud viděli.

Podle tamního obyvatele Tam Malinga to neznamená nic dobrého. “Oriental Mindoru hrozí zemětřesení. Tato velká příšera je znamení, že se blíží něco špatného. Modlete se za nás,” uvedl Maling pro britský server Express.co.uk.

Vincent Dela Pena Badillo mu přitakal. “Bylo řečeno, že pokud se z nejhlubších hlubin oceánu začnou objevovat příšery, stane se něco špatného,” doplnil.

Vláda odebrala z neznámého tvora vzorky a poslala je do laboratoře na test DNA. Podle jejich odhadu se však jedná o mrtvou velrybu. “Prozatím můžeme říci, že se jedná o neznámý druh velryby. Vzorky k analýze DNA byly poslány do naší laboratoře,” uvedl ředitel pro vymáhání práva v oblasti rybolovu Vox Krusada. Podle ředitele vláda zdechlinu spálí. Už nyní však silně zapáchá. “Zapáchá to jako něco z jiné planety,” doplnil Krusada.

Články - další články

Doporučujeme