GALERIE: Jak vznikalo nové studio Frekvence 1? Kdo bude prvním hostem Hejdových?

4. března 2018·Články·Karolína Stránská

Rádio Frekvence 1 nasazuje nové tváře a nové pořady. Jednou z hlavních novinek, které rádio a její posluchače čekají, je pořad manželů Hejdových. Uslyšíte je v éteru už od pondělí 5. března a my byli u toho, když podepisovali smlouvu a natáčeli se svým úplně prvním hostem. Kdo to byl? Na co se Zorka nejvíc těší?

„Každý den si budeme do vysílání zvát zajímavé hosty z oblasti kultury, sportu ale i jiných zajímavých odvětví. A moc se na to těšíme,“ řekli manželé během čtvrtečního podpisu smlouvy s ředitelem stanice Miroslavem Škodou.

Česká Brangelina?

„Myslím si, že Zorka a Míra mají obrovský potenciál. Už každý z nich jednotlivě je velmi úspěšný, ale jako pár mají budoucnost teprve před sebou. A podle mého velkou. Vidím je jako českou „Brangelinu“. A do konceptu o Frekvence 1 přesně zapadají. Svěží, milí a jsou manželé, takže přiměřeně zkušení a schopní vytvořit domácí pohodu. Proto se budou věnovat tradičnímu formátu Frekvence 1 – každodennímu rozhovoru s VIP hostem.  Díky jejich schopnosti vytvořit přívětivou atmosféru budou mít všichni – jak host, tak posluchači – pocit, že nejsou na rozhovoru v rádiu, ale u přátelského povídání doma,” uvedl ředitel stanice Miroslav Škoda.

 

Jaké další změny čekají Frekvenci 1?

„Obrazovou, chcete-li televizní podobu, dostane právě „Host Frekvence 1“ se Zorkou, Mírou a hostem. Zvát budeme známé herce, sportovce, zpěváky, lékaře a další zajímavé osobnosti. A od 5. března rozšíříme další tradiční formát Frekvence 1 – Pressklub. Bude každý všední den a bude víc o odbornících a aktuálních věcech, které je potřeba řešit a které hýbou naší republikou. V moderování se budou střídat Luboš Xaver Veselý, Ondřej Novotný, Romana Navarová a Luboš Procházka,” dodal Škoda.

 

Ten sám přišel s novinkou, kterou chce utužit vztahy se svými kolegy. Začal jim vařit kávu. Jako první ji před víkendem donesl Janu Krausovi před jeho vysíláním s blondýnou. Kdo bude další?

Hosta Frekvence 1 si u nás v éteru poslechnete od pondělí do pátku vždy mezi 9. a 10. hodinou. První osobností, která do studia k Zorce a Mírovi Hejdových usedne, bude v pondělí šéfka Kapky naděje Vendula Svobodová. Mluvit bude především o nadcházejícím koncertu Karel Svoboda 80, který připomene nedožité narozeniny jejího prvního muže. Hudební skladatel si vzal život v lednu před 11 lety na zahradě svého domu v Jevanech.

Zbrusu nové studio!

Rozhovory bude první pár českého éteru natáčet v úplně novém studiu, které vzniklo v sídle rádia Frekvence 1 v centru Prahy. Kromě rádiových vln poběží rozhovor také ve videoformátu na stránkách www.frekvence1.cz.

Mrkněte do GALERIE, ve které jsme pro vás zachytili nejen výstavbu studia, ale také natáčení s prvními hosty!

Články - další články

Doporučujeme