Na koncert Robbieho Williamse se chystají desítky tisíc návštěvníků. Buďte u toho!

11. srpna 2017·Hudba·Karolína Stránská

Pořadatelé koncertu zpěváka Robbieho Williamse, který vystoupí 19. srpna na letišti v pražských Letňanech, očekávají desítky tisíc návštěvníků. Jeden z nejúspěšnějších světových popových interpretů se na něm pod širým nebem představí s hostující skupinou Erasure.

Ceny vstupenek na jednu z hudebních událostí roku se pohybují v rozmezí 1590 až 3990 korun, jak informoval Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.

„Vstupenky jsou stále k dispozici. Koncertní areál je dostatečně velký, aby pojal až 60.000 lidí, čímž nechci říct, že čekáme takovou návštěvnost, ale desítky tisíc lidí ano. Opět samozřejmě všechno řešíme v návaznosti na všechny složky, jako jsou policie, záchranáři, hasiči a dopravní podniky,“ řekl Novák.

V Česku Williams naposledy vystoupil před dvěma lety. Ve vyprodané pražské O2 areně jeho pestré show aplaudovalo podle pořadatelů 16.000 diváků.

O koncerty britského hudebníka, který se celebritou stal už na začátku 90. let jako člen chlapecké kapely Take That, je celosvětově velký zájem. Williams se zapsal i do Guinnessovy knihy rekordů, když se v roce 2006 během jediného dne prodalo více než 1,6 milionu lístků na jeho koncertní turné.

Pokud patříte mezi fanoušky současné populární hudby, tak byste si rozhodně neměli tuto hudební událost nechat ujít. Frekvence 1 na Robbieho koncert rozdává pár posledních lístků, tak neváhejte a ZASOUTĚŽTE si o ně. Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Zdroj: ČTK

Hudba - další články

Doporučujeme