Harry Styles míří do Prahy! Na konci týdne to rozjede v pražské O2 aréně

13. července 2022·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Harry Styles. (Foto: Profimedia)

Oblíbený anglický zpěvák Harry Styles v pátek 15. července dorazí do Prahy v rámci turné Love on Tour. Hity jako Watermelon Sugar, Sign of The Times či Kiwi roztančí tisíce fanoušků v pražské O2 aréně.

Harry Styles se etabloval jako jeden z největších a nejvlivnějších hudebních umělců. Jeho debutové sólové album se stalo jedním z deseti nejprodávanějších alb roku na světě a zaznamenalo největší prodeje za první týden u mužského umělce v historii.

Jeho druhé album Fine Line se dostalo na vrchol žebříčku Billboard 200 a zapsalo se tak do historie hitparád. Nejprve tento nadějný mladý zpěvák vystupoval v britském boybandu One Direction, který ale neměl dlouhého trvání. Po rozpadu kapely se dal na sólovou dráhu, a to byla trefa do černého. Od zahájení sólové kariéry získal Harry prestižní ocenění, včetně dvou cen BRIT, Grammy, Ivor Novello Award, American Music Award a mnoha dalších po celém světě, a navíc se jako první muž objevil sólově na obálce časopisu Vogue.

Speciálním hostem bude kapela Wolf Alice, která hraje alternativní rock. Pořadatelé akce návštěvníkům koncertu doporučují, aby ke vstupu nechodili čekat dříve než v pátek v osm ráno. “Z důvodů bezpečnosti a pohodlí návštěvníků koncertu Harryho Stylese, prosíme, aby se dostavili před O2 arenu nejdříve až v pátek ráno.” uvedl organizátor z LIVE NATION.

Hudba - další články

Doporučujeme