Moderátorka Laďka Něrgešová se zase předvedla. Její fotka v plavkách vás dostane

13. července 2022·Celebrity·Redakce

Laďka Něrgešová (Zdroj: Profimedia)

Moderátorka Laďka Něrgešová je známá svým vtipem a tím, že si ze sebe umí udělat legraci. To ostatně dokázala i teď, kdy na svém instagramu sdílela fotku v plavkách. A nikoho asi nepřekvapí, že to není typicky plavkový snímek.

Moderátorka pořadu Showtime vyrazila na řecký ostrov Rhodos. Počasí vyšlo perfektně, Laďka trávila dny na pláži, což byl důvod, proč se pochlubila fotkou v plavkách. Ale tak trochu jinak než ostatní “plážové krásky”. „Já nevím, co všichni mají s těma fotkama v plavkách?! No dobrý. Tak tohle JE fotka v plavkách. Pro jedince s fantazií může být i BEZ, napsala k fotce vtipný popisek.

View this post on Instagram

A post shared by Laďka Něrgešová (@ladka_nergesova)

Laďka dala na obdiv své nohy, za které se určitě nemusí stydět, právě naopak. Závidět by jí je mohly i o polovinu mladší dámy. A navíc je moderátorka dvojnásobnou maminkou. Děti Adam a Meda se s ní rozhodně nenudí, protože moderátorka je často zapojuje do svých vtipných videí na instagramu.

Moderátorka se sice pyšní skvělou figurou, ale má ji vykoupenou nepříjemnostmi v životě. Po druhém porodu hodně zhubla, navíc se jí následně rozpadlo manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem. Po 11 letech oznámili v roce 2018 konec manželství. Jestli má novou lásku, ale veřejně neoznámila.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme