Hitovka týdne: Divokej Bill – Síť

21. září 2022·Hudba·Redakce

Václav Bláha. (Foto: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Divokého Billa - Síť.

V sobotu oslaví 46. narozeniny Vašek Bláha. A jistě mu k nim všechno nejlepší přijdou popřát nejen jeho tři dcery, partnerka Stáňa, ale i sedm jeho spoluhráčů z Divokýho Billa – z kapely, v jejímž čele stojí už od roku 1998, a se kterou v roce 2006 poprvé (a zatím také naposledy) zvítězil v anketě Český slavík. V tom roce také vznikla hitovka tohoto týdne. Je to písnička Síť a pánové k ní natočili docela drsný klip. Byl tam mladík, kolem kterého jistá atraktivní blondýnka nejdřív omotala pletivo a pak ho shodila do vody!

Mimochodem, kolikrát tam Vašek Bláha za sebou řekne slovo „nikdy“, hm? …správná odpověď je třináctkrát!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme