Hitovka týdne: INXS – Disappear

19. ledna 2022·Hudba·Barbora Turková

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od INXS – Disappear

Tento týden vzpomínáme na Michaela Hutchence, zpěváka australské skupiny INXS. Už je to pětadvacet let, co nás opustil. V sobotu by oslavil 62. narozeniny. V roce 1988 navštívil Prahu a společně s INXS tu natočil klipy ke třem písničkám: „Never Tear Us Apart“, „New Sensation“ a „Guns In The Sky“.

Natáčeli na Karlově mostě, v Obecním domě, u Národního divadla nebo u orloje. My si INXS připomeneme hitem „Disappear“ z roku 1990, kdy mimochodem jejich lídr Michael Hutchence chodil s australskou zpěvačkou Kylie Minogue.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, jak na tuto skupinu vzpomínáte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co? 

Hudba - další články

Doporučujeme