Hitovka týdne: Karel Gott – Pokaždé

28. září 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Karla Gotta - Pokaždé.

V sobotu 1.10. už to budou tři roky, co nás opustil Karel Gott. Dvaačtyřicetinásobný zlatý, resp. český slavík nám tu po sobě zanechal desítky hitů, díky kterým si den co den připomínáme jeho obrovský talent, charizma a píli. Prodal miliony alb, odzpíval tisíce koncertů a přivedl na svět čtyři dcery.

Letos je to přesně 20 let, co vydal album „Pokaždé“, které se v České republice stalo nejprodávanějším albem roku 2002. Zajímavé je, že ho natočil v Belgii pod vedením Stana Šimora – slovenského producenta, který udělal hvězdy z pánů ze skupiny Lunetic, pak natočil 3 veleúspěšná comebacková alba Heleny Vondráčkové. No a v roce 2002 stál u zrodu alba „Pokaždé“, se kterým slavil velký comeback Karel Gott.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, jaká písnička od Karla Gotta je vaše srdcovka a proč. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak která to je?

Hudba - další články

Doporučujeme