Hitovka týdne: Kylie Minogue – I Should Be So Lucky

25. května 2022·Hudba·Redakce

Kylie Minogue. (Foto: Shutterstock)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Kylie Minogue - I Should Be So Lucky.

V sobotu oslaví 54. narozeniny Kylie Minogue! Je to už neuvěřitelných 35 let, co se po celém světě proslavila hitem I Should Be So Lucky. Kdo má doma gramofon, může si udělat malý pokus.

Když se zmíněná písnička začala hrát, napadlo jednoho fanouška pustit si ten singl na pomalejší rychlost – na 33 otáček za minutu. Tedy tak, jak se pouštěly dlouhohrající desky. No a co se nestalo. Fanoušek nemohl uvěřit vlastním uším. Měl totiž pocit, že slyší Ricka Astleyho. A tak se jeden čas říkalo, že písničky Kylie Minogue zpívá ve skutečnosti Rick Astley, jejich producenti je pak zrychlí, a tak vznikne hlas Kylie Minogue. Byl to samozřejmě nesmysl a všichni to několikrát dementovali. Nicméně, doporučujeme vyzkoušet.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme