Hitovka týdne: Kylie Minogue & Jason Donovan – Especially For You

31. května 2023·Hudba·Redakce

Kylie Minogue & Jason Donovan. (Foto: Facebook)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You.

Ve čtvrtek 1. června oslaví 55. narozeniny idol mnoha žen, které dospívaly na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Blonďatý Australan jménem Jason Donovan. Doma v Austrálii se proslavil rolí v televizním seriálu Sousedé, kde se mimochodem v jednom dílu oženil s Kylie Minogue. Oba dva nakonec ze seriálu odešli, aby se naplno věnovali pěvecké kariéře a oba se taky přestěhovali do Londýna, kde dodnes žijí. Poté, co spolu v roce 1988 natočili duet Especially For You, se hodně spekulovalo, jestli spolu chodí nebo ne, což oni oba nejdřív popírali, ale pak přece jen potvrdili. Jejich románek ale netrval dlouho. Jason Donovan je už 15 let ženatý a má tři děti.

Jason Donovan byl velkým objevem roku 1988. Jeho debutové album Ten Good Reasons bylo v Anglii nejprodávanějším albem roku. V hitparádách se držel do roku 1991 a pak se vrhl na muzikály. Jméno si udělal hlavně svou rolí v muzikálu Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? 

Hudba - další články

Doporučujeme