Tereza Mašková vydala nejemotivnější videoklip. Upřímný a čistou láskou vytvořený, píší fanoušci

17. září 2023·Hudba·Redakce

Tereza Mašková. (Foto: Profimedia/instagram)

Zpěvačka Tereza Mašková odtajnila nový videoklip k písni z posledního alba Svět je málo růžový. Píseň Budu při tobě stát měla premiéru na platformě YouTube v neděli večer. Hodinu od premiéry měl klip už přes 2,8 tisíc zhlédnutí.

Tak a je to tady! Jeden z nejemotivnějších videoklipů, který jsem kdy natočila, je na světě. Věřím, že se vám bude líbit a chytne vás za srdíčko,” uvedla v příspěvku na instagramu zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova)

Tereza také v jednom z příspěvků poděkovala všem, kteří si ve videoklipu, který pojednává o vzájemné lásce dvou lidí, zahráli.Z celého srdce bych chtěla poděkovat všem, kteří se stali součástí natáčení… Jste úžasní lidé, bez vás by jsme nedocílili, tak krásného výsledku, dodala. Bohužel pan Milan Slepička, který ztvárnil dvojici s Hedou Pacnerovou, nedávno odešel na druhý břeh.Jsem dojatá a pan Slepička se na ten klip určitě dívá teď z nebe a myslím, že by byl dojatej a pyšnej! Jsi neskutečná, napsala jedna ze sledujících na instagram.

Z reakcí na sítích je zřejmé, že píseň a námět videoklipu si mnoho lidí získal.Tak krásný, upřímný a čistou láskou vytvořený videoklip,” napsala na instagram Veronika. Nádhera… I slza ukápla,” dodala Lucie.

Maškovou čeká hodně nabitý podzim. Již 14. října totiž odstartuje XII. ročník taneční soutěže StarDance. Jejím tanečním partnerem je Daniel Kecskeméti. 19. listopadu ji pak čeká koncert ve velkém sálu pražské Lucerny.

Hudba - další články

Doporučujeme