Hvězda z Přátel ukradla karton piv? Internet se baví nad záběry z bezpečnostní kamery

25. října 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: CSFD.cz, Blackpool Police (Facebook)

Britská policie hledá muže, kterého v obchodě zachytily bezpečnostní kamery, jak krade karton plechovek piva. Neznámý muž se podíval do kamery, proto mají policisté k dispozici jeho podobiznu. Dotyčný se však nápadně podobá jednomu známému herci.

Policie z příměstského města Blackpool v Anglii na své facebookové stránce zveřejnila fotografii muže, který vypadá jako americký herec David Schwimmer. Ten je známý především jako Ross ze seriálu Přátelé.

Do you recognise this man? We want to speak to him in relation to a theft at a Blackpool restaurant on the 20th…

Zveřejnil(a) Blackpool Police dne Úterý 23. říjen 2018

Na příspěvek blackpoolské policie zareagoval i sám herec, jenž uvedl, že to nebyl on, přestože ho “podezírá” celý internet. Schwimmer na svém facebookovém profilu zveřejnil vtipné video, které má dokázat, že v době krádeže se nacházel v jednom obchodu v New Yorku.

Strážníci, přísahám, že jsem to nebyl já. Jak můžete vidět, byl jsem v New Yorku. Těžce pracující blackpoolské policii přeji hodně štěstí s vyšetřováním,” napsal herec k videu, které má už přes šest miliónů zhlédnutí.

Policie už na vtipný příspěvek od amerického herce zareagovala. Schwimmerovi poděkovala za podporu a ocenila, že tu pro ni je. Pátrání po skutečném pachateli stále pokračuje.

Články - další články

Doporučujeme