Internet zasáhla mezinárodní diskuze o pračkách! Patří do kuchyně, nebo do koupelny?

29. června 2019·Články·Barbora Pisingerová

O tom, že i mezi Evropskými státy, které si jsou jinak kulturně blízké, panují velké rozdíly, se přesvědčili uživatelé internetu během obyčejné diskuze o pračkách. Několik občanů Velké Británie doslova šokovalo, že ne každý na světě na pračku v kuchyni.

Když jedna žena z Velké Británie procházela na internetu nápady, jak do svého interiéru zakomponovat pračku, objevila něco zcela nečekaného. Vyskočily jí totiž obrázky, které pračku umístily do koupelny. Ve Velké Británii však drtivá většina lidí svou pračku mívá v kuchyni.

Se svým zjištěním se svěřila na sociálních sítích a odstartovala vášnivou debatu, ve které Britové nechápali, jak si někdo může pračku dávat do koupelny. “V Německu je to ta NEJNORMÁLNĚJŠÍ věc, mít pračku v koupelně, a ne v kuchyni, kam rozhodně nepatří,” podivila se nad šokem britských občanů Němka Melis.

“Pane bože, co? Mám ji v kuchyni a myslela jsem si, že to je úplně normální,” divila se jedna z komentujících. “Naše je v kuchyni… Celý život žiju ve lži,” sdílela údiv další žena.

Další Evropané však naopak nedovedli pochopit, jak může někdo pračku dávat do kuchyně. “Představte si chodit do kuchyně, abyste si umyli své špinavé prádlo,” otřásá se nad myšlenkou další komentující. “To samé v Rumunsku… Proč by měla být v kuchyni…” nechápe jiný.

“Jsem ze Španělska a pračka je v koupelně, viděla jsem ji i v prádelně, ale v kuchyni? To mám prát jídlo?” diví se další Evropan.

Původní tweet Němky Melis, ve kterém se podivovala nad šokem Britů, získal překvapivou popularitu. Skoro 3 tisíce zmatených jedinců k němu připojilo svůj komentář a více než 57 tisíc lidí mu dalo svůj lajk.

[totalpoll id=”309993″]

 

Články - další články

Doporučujeme