Jak se podepisuje první dáma USA? Grafoložka zkoumala její písmo

21. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

shutterstock

První dáma Spojených států amerických Melania Trumpová má obdivuhodně stejný vzor podpisu jako její manžel. Co to podle grafoložky znamená?

Herečka a modelka Pamela Anderson zveřejnila na svém twitterovém účtu dopis od Melanie Trumpové, ve kterém někdejší hvězdě seriálu Pobřežní hlídka děkovala za poslání kolekce oděvů z její kolekce Only Me.

Na dopise byla však nejzajímavější jedna věc – podpis Melanie Trumpové, který je takřka stejný jako jejího muže, prezidenta Donalda Trumpa.

Zdroj: Sue.Cee Q., Pamela Anderson (Twitter)

Grafoložka Shelia Kurtz pro server Yahoo uvedla, že je u páru velmi neobvyklé, aby jeden převzal rukopis druhého. “Její rukopis vypadá jako jeho, což je naprosto úžasné. Je to stylizované. Možná přivedli někoho, aby jí ukázal, jak na to, ale opravdu je to stylizované,” míní grafoložka.

Grafoložka Kurtz studuje Trumpovo písmo od doby, kdy v roce 2004 spustil svou vlastní reality show The Apprentice. “Když někdo takto píše, tak to po nich nepřečtete, protože to sami nechtějí,” vysvětlila ředitelka grafologického institutu v New Yorku.

První písmeno je docela dost rázné, stejně tak dvě písmena v jejím příjmení, která jsou velmi ostrá,” míní o rukopisu Trumpové grafoložka. Ten, kdo se takto podepisuje, je bystrý myslitel, jenž uvažuje a zpracovává informace rychle, uvedla Shelia Kurtz.

O Trumpově podpisu řekla, že je velmi analytické a rázné. “Je hrubý, to je očividné,” dodala.

Články - další články

Doporučujeme