Jedinou věc přidejte do svých snídaňových rituálů. A zbavíte se břišního tuku jednou pro vždy!

15. května 2017·Články·Redakce

Jak se zbavit nevzhledné pneumatiky, která způsobila, že se nám snad přes zimu záhadně zmenšily džíny? Ať děláme, co děláme, tuk z bříška se jen tak neztrácí a každý nemá čas nebo chuť trávit hodiny v posilovně. Máme pro vás mnohem jednodušší recept - a nebude vás to stát víc než pár minut času. Prostě jen vypijete čaj - ale s jednou přísadou navíc.

Dejte si každý den ráno do čaje lžičku skořice a budou se dít divy! Vážně, díky skořici se z pneumatiky stane zase ploché bříško, se kterým vaše kalhoty nebudou muset bojovat v leže.

Břišní tuk nás dokáže pěkně potrápit. Pravidelná konzumace skořice si s ním ale umí poradit. Lžička do čaje, do oblíbené ranní kaše s ovocem, posypejte si klidně i kávu, je to vynikající Navíc skořice pomáhá imunitě v boji proti nemocem. A působí velmi příznivě na trávicí systém.

Vědci z Americké kardiologické asociace mají důkazy o pozitivních účincích této jediné přísady – méně podkožního tuku a zdravější srdce, zní jejich závěry! Navíc skořice zlepšuje paměť a je dokonce prevencí cukrovky. Ještě pořád se vám chce jít do posilovny?

Články - další články

Doporučujeme