Ani smrt je nerozdělí. Filipínka si vzala svého snoubence po jeho skonu

16. května 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Opravdu netradiční a hlavně smutná svatba se odehrála na Filipínách. Snoubenci spolu byli pět let a čekala je v červnu svatba. Bohužel v den jejich výročí ženich zemřel. Mladá nevěsta chtěla dostát svého slibu a zesnulého partnera si vzala. Informoval o tom server Cebu Daily Mail.

Láska mezi Mary Jane Escriban a Jestoni Haincadto musela být opravdu silná. Snoubenci tvořili pár přesně pět let, když na začátku května postihla Jestoniho srdeční příhoda, které 5. května podlehl. V ten den měli právě s partnerkou oslavit 5. výročí jejich vztahu a za měsíc se měli brát.

Mary smrt snoubence velmi zdrtila, ale zjevilo se jí boží znamení, které jí údajně naznačilo, že si má mrtvého partnera vzít. A tak také učinila. Pokud to byla boží vůle, vrátím tě Pánu,” dodala pro server Mary.

13. května se tak v jejich rodném městečku konala svatba. Na snímcích, které byly zveřejněny na facebooku, je pak vidět, že ženicha do síně přivezli v bílé rakvi a vedle ní sedí smutná nevěsta. Ta poté dodala, že tak chtěla všem dát najevo, jak jejich láska byla silná a chtěla splnit i slib, který svému snoubenci dala.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme