Pejsek šokuje svým vzhledem. Vypadá totiž jako kočka

24. července 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Lidé zmátl pes, který vypadá jako kočka. Dúi má 240 000 sledujících na sociálních sítích a ti si myslí, že vypadá jako kočka. Dokonce i jeho majitelé Hai Anh a Tuan z Vietnamu si tvrdí, že má jejich čtyřnohý mazlíček neobvyklé rysy. Informoval o tom The Mirror.

Dúi žije v Hanoji ve Vietnamu a rozhodně to není kočka, jak si všichni myslí. Jeho jedinečný vzhled pochází ze směsi vzácných plemen. Ze starověkého plemene Hmong a krátkonohého plemene Dingo.

Nic nenasvědčuje tomu, že by dvouletý Dúi měl v sobě nějakou kočkovitou šelmu, i když si ho mnoho lidí po celém světě plete právě s mickou. Mám štěstí, že mám Dúiho. Je docela chytrý a vypadá jako anglická kočka,” uvedl pro The Mirror majitel Hai Anh.

Mnohým lidem Dúi připomíná kočku kvůli jeho načechranému šedivému kožíšku, špičatým uším a delšímu ocasu. V obličeji má ale jasné psí rysy. Poprvé se stal hvězdou na sociální síti Reddit. Před dvěma lety často vtipně pózoval a přinášel svými psími kusy radost nejednomu sledujícímu. Od té doby například na facebooku nasbíral více než 240 000 sledujících z celého světa. Majitelé pravidelně sdílejí záběry, jak se baví a popisují ho jako šťastného a hravého psa.

 

Není to ale první případ, kdy si psa lidé pletou s jiným zvířetem. Například ve Velké Británii si čivavu Bardo pletou s potkanem. Ta je přibližně velká jako průměrný banán.

Koktejl - další články

Doporučujeme