Vnučka devětaosmdesátileté babičce splnila sen. Pozvala ji na koncert jejího idola

26. července 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Devětaosmdesátiletá Shella Sugden je obrovskou fanynkou zpěváka Toma Jonese. Na jeho koncertu sice byla už šestkrát, ale když jí její vnučka Lori Walker k Vánocům nadělila lístky na vyprodaný koncert v Halifax, tak byla v šoku. Seniorka se díky svému věku stala hvězdou celého koncertu. Informoval o tom server Newsweek.

Shella je superfanouškem zpěváka Toma Jonese a stala se hvězdou jeho koncertu. Na akci si vyrobila dokonce transparent, na kterém měla napsáno: Je mi 89 let a jsem tvým fanouškem číslo jedna! Miluji tě Tome!”

Podle vnučky byla babička, která je nějakou dobu už na invalidním vozíčku, na koncertu úplně u vytržení. Dokonce ji skupina dam dostala až k čelu pódia. Je tak jasné, že si to užila do sytosti.

Nikdy jsem neviděla ve tváři tolik radosti. Bylo to nádherné. Byla totálně nadšená,” řekla serveru vnučka a dodala, že místo na zpěváka, koukala celou dobu na svou babičku. Dokonce ostatní fanoušci se chtěli s devětaosmdesátiletou seniorkou vyfotit. Říkali, že je to úžasné,” dodala Lori. Bylo to opravdu krásné, fenomenální a babička se skvěle bavila.”

Sugden své vnučce za pozvání na koncert pak poděkovala a dodala, že vidět znovu vystupovat Toma Jonese byl pro ni splněný sen. Seniorka má podle serveru Newsweek 11 vnoučat a s tvorbou Toma Jonese se setkala poprvé v roce 1965. V té době hitparádu válcoval jeho song It’s Not Unusual.

Zpěvák Tomas Jones alias Sir Thomas John Woodward je britský zpěvák, herec a držitel ceny Grammy. Začínal v 60. letech minulého století jako rokenrolový zpěvák a bubeník. Velkým hitem, který ho dostal na první příčky rádiových hitparád, byl song It’s Not Unusual. Od roku 1969 pak moderoval v televizi vlastní show. V České republice se objevil poprvé v roce 2001 a představil své album Reload, odkud pochází legendární píseň Sex Bomb. Znovu se k nám vrátil v listopadu roku 2009.

Koktejl - další články

Doporučujeme